NIEUW Uniek platform voor álle beweegactiviteiten voor school

Wat is een energizer?

Een energizer is een korte, leuke en actieve activiteit die speciaal is ontworpen om de energie en alertheid van scholieren te stimuleren. Deze korte onderbrekingen van de reguliere les kunnen op strategische momenten worden ingezet, wanneer leerlingen merken dat hun concentratie afneemt of vermoeidheid toeslaat.

 

Energizers zijn bedoeld om de hersenactiviteit te activeren, de bloedcirculatie te bevorderen en de leerlingen opnieuw te motiveren voor hun werk. Ze zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat fysieke activiteit het leren positief kan beïnvloeden. Het doel is om een balans te vinden tussen actieve beweging en educatieve doelen, waardoor de leerlingen niet alleen actiever en meer betrokken worden, maar ook beter in staat zijn om informatie op te nemen en te onthouden.

 

Met EnergizeKids helpen we leerkrachten om eenvoudig toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan energizers die ze kunnen gebruiken in de klas. Deze activiteiten zijn niet alleen effectief, maar ook leuk, waardoor de lesomgeving dynamischer en boeiender wordt. Het resultaat is een win-win situatie waarbij zowel leerkrachten als leerlingen profiteren van een actievere en meer betrokken leerervaring.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?